Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-23 11:11:00

Mahir Ünsal Eriş’in yeni eseri tefrika roman Gaip, ilk üç bölümüyle 27 Ocak’ta Storytel’de yerini alıyor

Mahir Ünsal Eriş, unutmaya, hatırlamaya, aileye, aşka ve memleketin siyasi hayatına dokunan bir tefrika romanla Storytel'de. Tanıdık sesler boş sayfalarda kayboluyor, kavgalar, ihanetler, yalan ve kötülükler maskelerini bir kenara bırakıyor, merak hafızanın üstündeki kara bulutları dağıtıyor.

 

“Unutmak, her şeyi, sonsuz bir boşluğa terk ederek unutmak. Bildiğin, gördüğün ne varsa, yaşadığın, biriktirdiğin ne olduysa hepsini unutmak. Bir sabah gözünü açtığında kendini hayata yeni başlamış gibi kayıtsız, bomboş bulmak. Hiç yazılmamış, belki de yazılıp ardında izler bırakarak silinmiş bir defter gibi. Neyi hatırlayacağını bile bilmeden yeniden bir hayat macerasına başlamak mümkün olabilir mi? Bütün bir geçmişi yalnızca başkalarının anlattıklarıyla yeniden kurmak, onların anılarından kendine anılar devşirmek, boşalan defterleri yeniden doldurmaya yarar mı? Eğer bunun bir yolu varsa, tüm bu anlatıların gerçek geçmiş olduğuna nasıl inanılabilir? Bir türlü hatırlanamayan o geçmişte, hikaye edildiği gibi biri olunduğuna güvenilebilir mi? Hayatımız bizim olduğu kadar başkalarının da anılarının parçalarından oluşuyor. Yıkılıp gitmiş bir maziyi yeniden kurmak için o parçalara ihtiyaç var. Ama hangilerine? Gerçek geçmiş başkalarının hatırladıkları mıdır, yoksa bizim unuttuklarımız mı?”

 

Kullanıcılar Storytel’e mobil telefonlarına yükleyecekleri uygulama üzerinden üye olarak ulaşabiliyorlar. Aynı zamanda Storytel üye olan tüm kullanıcıların platformda yer alan tüm kitapları sınırsız olarak dinlemelerine olanak sunuyor.

 

Storytel Hakkında
Kuzey Avrupa’nın lider sesli ve e-kitap yayın servisi Storytel, 300.000’den fazla başlık ve içeriğiyle sınırsız dinleme ve okuma imkanı veren bir abonelik hizmeti sunuyor. Vizyonumuz, herkes tarafından her yerde ve her zaman zevkle paylaşılacak harika hikayelerle dünyayı daha anlayışlı bir yere dönüştürmek. Storytel dijital bir platform sunduğu gibi aynı zamanda kapsamlı bir yayın grubu. Storytel ve Mofibo altında sesli ve e-kitaplar için yayın servisi sunarken, yayıncılık hizmetlerini Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms ve Norstedts Kartor yayın evleri üzerinden yürütüyor. Ztory, gazete ve dergiler için sınırsız abonelikle hizmet veren dijital bir yayın servisi olarak Storytel bünyesinde Ocak 2019’dan bu yana faaliyet gösteriyor. Genel merkezi İsveç Stockholm’de bulunan Storytel, 19 ülkede faaliyetlerini yürütüyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.