Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-21 12:32:00

Sabri Ülker Vakfı Yayınları’ndan çocuklara bayram armağanı

Yüzüncü yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara bir armağan da Sabri Ülker Vakfı Yayınları’ndan geldi. Kukuli sağlıklı ve dengeli yaşam aktivite kitapları, 22 Nisan’da tüm Şok Marketler’de minik hayranlarının beğenisine sunuluyor. Kukuli ve arkadaşları, okul öncesi okurlarına kişisel temizliğin ve dengeli beslenmenin önemini keyifli aktivitelerle öğretiyor.

Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından hazırlanan Kukuli serisi çocuklara eğlenceli ve öğretici bilgiler sunmaya devam ediyor. Kukuli Dengeli Beslen Doya Doya Eğlen ve Kukuli Sağlıklı Yaşa Doya Doya Oyna isimli iki kitabı aynı anda raflarda görme imkânı bulabilecek minik okurlar, temel sağlık kuralları ve temizlik konularında bilgilenecek.

İçinde boyama, bulmaca, deney, yapıştırma gibi birçok oyun bulunan seri, çocukların el becerilerini geliştirerek, dikkat sürelerini artırmalarına katkıda bulunuyor. Beslenme kitabında meyve ve sebzelerin nerede yetiştiklerini ve renklerini öğrenen çocuklar, kağıttan havuç gibi birçok eğlenceli oyunu da keşfediyor. Neşeli yemek tarifleriyle tanışan çocuklar, gülen muzlar gibi yüzlerini güldürecek tariflerle aileleriyle birlikte mutfağa giriyor.

Diş fırçalamanın öneminin özellikle vurgulandığı sağlık kitabında ise kişisel hijyen alışkanlığının yanı sıra spor ve zeka oyunları yer alıyor. Sağlığa zarar vermeyen gıda boyası kullanılan etkinlik serisinin ‘Sağlıklı Yaşa’ tam 24 sayfa, ‘Dengeli Beslen’ kitabı ise dolu dolu 32 sayfadan oluşuyor.

Kukuli serisi, 22 Nisan’dan itibaren tüm Şok Marketler’de raflarda yerini alacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.