Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-08-29 12:00:45

Unico Sigorta’dan servis kaskosunda “Gelir Kaybı Teminatı”

Unico Sigorta, UniKasko - Servis Araçları Kaskosu ürünüyle personel servisi, öğrenci servisi ve turizm sektöründe yolcu taşımacılığı yapan servislere “gelir kaybı teminatı” da veriyor. Böylece araç sahiplerinde kaza sonucu iş durmasına bağlı oluşan gelir kaybı, poliçe limitlerine göre karşılanarak mağduriyet yaşanmasının önüne geçiliyor.

Sigortacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Unico Sigorta, UniKasko ürünleriyle sektörde ayrışıyor. Firma; personel servisi, öğrenci servisi, D2 yetki belgesine sahip turizm sektörü yolcu servisi gibi, sigortalıya gelir sağlayan araçları da karşılaşılabilecek risklere karşı güvence altına alıyor. UniKasko-Servis Kaskosu gelir kaybı teminatıyla; taşıtın sigorta kapsamına giren tam veya kısmi bir zarara uğraması ve hasarın giderilmesinin üç günden uzun sürmesi durumunda gelir kaybından doğan zararları, poliçe limitlerine bağlı olarak teminat altına alıyor.

 “Çözüm satışına odaklanıyoruz”

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, “Unico Sigorta olarak; müşteri ihtiyacı, kullanıcı deneyimi tasarımı olgularını iş modelimizin merkezine koyarak poliçe satışına değil, çözüm satışına odaklandık. Kullandığı servis aracından gelir elde eden müşterilerimiz, aracında hasar meydana geldiğinde ve onarımı günlerce sürdüğünde iş faaliyetlerinin durmasına bağlı olarak ciddi bir mağduriyet yaşıyorlar. Müşterimiz açısından bu riski ortadan kaldırmayı hedefledik. Sigortalı aracın, yolcu taşımacılığı yaparak işletilmesiyle gelir elde edilmesi ve beklenmedik bir durum sonucu hasarın oluşması şartıyla; araçta oluşan hasarın onarılmasının üç iş gününü aşması halinde, sigortalının iş durmasına bağlı oluşan gelir kaybını poliçede belirtilen limit kapsamında teminat altına alıyoruz.”

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.