Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 12:33:00

Multinet Up’tan Ramazan yardımlarına dijital çözüm

Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, Türkiye’nin ilk kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift ile geleneksel Ramazan koli yardımlarına dijital bir alternatif sunuyor. MultiGift Ailesine üye markalar ile kurumlar çalışanlarına Ramazan yardımlarını dijital kod veya sanal kart vererek yapabilirken, çalışanlar ihtiyaçlarını Carrefoursa, Migros, A101 gibi mağazalardan karşılayabiliyor.

Ramazan ayı yaklaşırken çalışanlarına Ramazan yardımı yapmak isteyen kurumların hazırlıkları da hız kazandı. Covid-19 sebebiyle uzaktan çalışmaya geçen birçok şirket, Ramazan yardımlarını ve bayram hediyelerini, evden çalışan personeline kolay ve tasarruflu bir şekilde ulaştırmanın yollarını arıyor.

Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, çalışanların ve kurumların ihtiyacına göre özelleştirilebilir kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift Ailesinin diğer marka kartlarıyla online kullanım alternatifini, yardım yapmak isteyen kurumlara çözüm olarak sunuyor. Bu uygulama ile kurumlar, çalışanlarına yardım ve hediyelerini tamamen online olarak tek tıkla ulaştırabilecek, ayrıca MultiGift’in tek fatura ile operasyonel kolaylık ve %39’a varan vergi tasarrufu avantajlarından yararlanabilecekler.

Çalışanlar tercihlerine göre, ister dijital kod veya sanal kart isterlerse de fiziki kartla bakiyelerini A101, Carrefoursa, Migros, Morhipo, Ikea ve Engilish Home’da bulundukları yerden online olarak ya da mağazalarda kullanabilecek. MultiGift’in dijital kodu sayesinde şirketler Ramazan yardımlarını kolayca yapabilmenin, çalışanlar ise bakiyelerini diledikleri gibi, ihtiyaç duydukları market ürünlerinde kullanabilmenin avantajını yaşıyor.

Kurumsal Ramazan yardımlarının veya bayram hediyelerinin en kolay ve avantajlı çözümü MultiGift hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: https://form.multinet.com.tr/MultiGift-Hediye-Karti-Ramazan-Basvuru


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.