Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-13 12:33:00

Bilkent Center; Alışveriş merkezleri hizmet başarı ödülü’nün sahibi oldu

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, AYD ve Soysal işbirliği kapsamında verilen “Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü”nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıl da aynı ödüle layık görülen Bilkent Center, iki yıl üst üste önemli bir başarıya imza atmış oldu.

 

AYD ve Soysal işbirliği nezdindeki Alışveriş Merkezleri Hizmet Kalitesi Benchmark Projesi kapsamında her yıl verilen ödül; güvenlik, temizlik, otopark, tuvaletler ve ortak alanlar gibi fiziksel koşullar ile hizmet kalitesi anlamında en iyi performansı gösteren alışveriş merkezlerine veriliyor.

Konuklarına en kaliteli hizmeti, kendisini özel hissedeceği şekilde veren Bilkent Center adına ödülü 5 Mart 2020 tarihinde İstanbul’da düzenlenen 12. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde Bilkent Center Alışveriş Merkezi Müdürü Ayhan Aytekin aldı. Aytekin; “Sürekli yenilemelere yönelik yatırımlar yapıyor ve konuklarımızın keyifli ortamlarda alışveriş ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Mimari kriterleri hem çevreci bir çerçevede hem de farklılık hissettiren koşullarda, kaliteye azami önem vererek belirliyoruz.” dedi.

 

20. yılında yenilenerek, bünyesine birçok yeni markayı dahil eden Bilkent Center, geçtiğimiz yıl “Ankara Coffee Festival” ile Hermes Creative Awards,’tan 4 platin ödüle, Uluslararası Sanat Festivali ileMarcom Awards’tan bir platin ödüle ve European Property Awards’tan Yenileme ve Perakende Mimarisi kategorilerinde 2 ayrı ödüle layık görüldü.

Aynı zamanda Bilkent Center,Global RLI Awards’taEn İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu ve En Yenilikçi Yeme & İçme Konsepti kategorilerinde finale kaldı.

 

Özel mimarisi içerisinde zengin dünya mutfağı alternatifleri ve eğlence mekanları ile fark yaratan. Bilkent Center gerek içinde bulundurduğu markalarla, gerekse konsepti ve mimarisi ile Ankara ve Türkiye’de adından övgüyle söz ettiriyor.Bilkent Center’da mutluluk paylaştıkça çoğalıyor.

 

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile işbirliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.

 

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekanlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda Bilkent Center ve bünyesinde bulunan gastronomi merkezi Bilkent Station, Tepe Nautilus AVM, 365 AVM, Tepe Prime Avenue ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nın kiralama ve yönetimini yapmakta olup 42 Maslak, Sığacık Teos Marina, Mix Kayseri AVM gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetleri vermiştir. Son dönemde Tarman İncek, Renaza gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama hizmeti de veren şirket, öncü proje yatırımları, dönüşüm projeleri ve profesyonel yönetim hizmetleri ile büyümeye devam etmektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.