Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-07 14:10:00

Türkiye’nin yeni dijital ajansı The Medya

Performans Pazarlaması, Marka Pazarlaması, Arama Motoru Optimizasyonu, Web Analytics ve Dönüşüm Optimizasyonu alanlarında hizmet veren The Medya, 360 derece dijital danışmanlık veriyor.

Türkiye’de e-ticaret alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla yükselen şirket Yasin Global Group, deneyimlerini The Medya Dijital Ajans ile diğer şirketlerin büyümesine aktarıyor. Türkiye’nin güçlü dijital ajansı sayılacak The Medya, 500 bin TL sermayesi ile 360 derece dijital danışmanlık hizmeti sunuyor.

Influencer marketingin yeni nesil reklam ajansı: The Medya

Rakiplerinden influencer marketing faaliyetleri ile ayrılan The Medya, datasında yer alan güçlü fenomenlerle kurumlara güçlü dijital pazarlama çalışmaları sunuyor. Datasında bulunan influencerlarla maarkaların bilinirliğini artıran ajans, hedeflemeyi ve stratejilerini marka beklentilerini doğru analiz ederek gerçekleştiriyor.

İnovatif çözüm odağında danışmanlık

The Medya Ajans, şeffaf diyalog prensibiyle müşterileri ilişkilerini güçlü tutuyor. İhtiyaç analizi, hedefleme ve doğru strateji geliştirme çalışmalarıyla optimum bütçe ile maksimum fayda sunuyor. Sektörde deneyimli ekibinden gücünü alan The Medya, inovasyon ve teknoloji çağının gerektirdiği marka algı yönetimini hedef kitle ve pazarlama odağında yürütüyor. The Medya, lider marka referanslarına sahip ekibiyle başarılı çalışmalara imza atıyor. Dijital dünyanın pazarlama faaliyetlerini uzman kadrosunun deneyimiyle markaların bilinirliğini artırmak için kullanıyor. The Medya, dijital pazarlama alanında sektörü analiz ediyor,  güncel çalışmalarla müşterilerini geleceğe taşıyor.

 “Deneyimlerimizi sektörün gücünü artırmak için kullanıyoruz”

2020 yılına grup bünyesinde kurduğu The Medya ile girecek olan Yasin Global Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çörekci, “Bünyemizde bulunan Sinoz Kozmetik, Radyo Alaturka, Biolog gibi köklü şirketlerin faaliyetlerini e-ticaret ve geleneksel metotlar ile yürütüyoruz. 2005 yılından bu yana yürüttüğümüz dijital pazarlama çalışmalarımızda edindiğimiz tecrübeyi 3.parti şirketlerin büyümelerinde güçlerini arttıracağımız şekilde sunalım ve ülkemizin ticaretine katkı sağlayalım istiyoruz. Bu anlamda güçlü bir yatırımla kurduğumuz The Medya Dijital Ajans ekibi ile tüm marka ve kurumlara hizmet vermeyi bekliyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.