Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-08 16:59:00

Всички транзакции на летището в Гуанджоу се извършват със система за разпознаване на лица

Летище Baiyun на град Гуанджоу в южната част на провинция Гуандун в Китай стартира система за разпознаване на лица като иновация за местните пътнически полети. На летището оттук нататък, след представяне на лична карта, пътникът ще регистрира лицето си със запис на полет, ще предаде багажа си, ще премине проверката за сигурност и може също да бъде проверен за качване. 

Ян Хонгю, ръководител на информационните технологии на летището в Байюн, заяви, че тази услуга ще създаде база данни за всеки пътник, така че те да могат да използват само лицето си за идентифициране по време на целия процес на качване. Системата извлича данни за лицевите контури на пътниците и ги съпоставя с техните маршрути. Ян казва, че системата намалява контрола, направен от хора или очи и ръце, и повишава ефективността чрез автоматично управление; Затова той заяви, че като цяло повишава нивото на сигурност. 

Известно е, че въздушният трафик в Китай също бързо се възражда след ограничаването на епидемията Ковид-19. В интерес на истината бе съобщено, че секторът на гражданската авиация регистрира средно 10 820 полета на ден, като през юни се увеличава с 14,1 процента в сравнение с май. 

Китайско международно радио


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.