Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-24 10:00:00

Şişe Cam'ın üretiminde aksama yok

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş'nin üretiminde aksama plmadığı bildirildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, ilk kez 1 Aralık 2019 tarihinde Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan edilen koronavirüsün (Covid-19) tüm dünyada yayılmaya devam ettiği, birçok ülkede hayatı neredeyse durma noktasına getirdiği anımsatıldı.

Virüsün, alınan tüm önlemlere rağmen Türkiye başta olmak üzere faaliyet gösterilen neredeyse tüm coğrafyalarda etkisini her alanda göstermeye başladığının ifade edildiği açıklamada, şunlar paylaşıldı:

''Virüsle ilgili topluluğumuzda başta çalışanlarımız olmak üzere müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz de dahil tüm paydaşlarımızın sağlığını korumak adına birçok önlemler almış ve almaya devam etmektedir. Yaşanan bu süreçte karşılaşılan tüm zorluklara rağmen başta çalışanlarımız olmak üzere, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin de önemli katkıları neticesinde şu aşamada faaliyetlerimizi önemli derecede etkileyecek bir aksama oluşmamıştır. Faaliyetlerimize kesintisiz bir şekilde devam etmek açısından gerekli tüm önlemlerin alınmasına, tüm ilgili ülke mevzuatları ile de uyumlu olacak şekilde devam edilecektir.''


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.