Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-23 20:24:46

İYİ Partili Dokumacı: "Gördüğümüz tabloda iktidar artık yolun sonuna gelmiştir"

SAKARYA - 23.10.2022 - HİBYA - İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri çarşı merkezinde, İtfaiye caddesi ve etrafındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret edip sorunları dinledi.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Dokumacı, “Kongre sürecine girdiğimiz şu dönemde bir yandan kongre hazırlıklarımızı yaparken diğer yandan da hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz.

Yöneticilerimiz ile birlikte çarşı merkezinde itfaiye caddesine yaptığımız bu 5’inci ziyaretti. Şunu yaşıyoruz ki vatandaşımız sadece seçim zamanı değil her daim yanında olan siyasetçileri özlemiş, bizde Genel Başkanımız Meral Akşener’den gördüğümüz bu siyaset anlayışı ile sürekli halkın içinde olmaya devam ediyoruz” dedi.

Hemşehrilerimizin sorunları artık kronikleşmiş durumda, hemen herkes derin bir ekonomik bunalım geçiriyor diyen Dokumacı, sözlerini şunları diyerek tamamladı:

“Zamlar, özellikle zorunlu ihtiyaçlara gelenler (Elektrik, su, doğalgaz, kira vb.) hemşehrilerimizi iyice zora sokmaktadır. Yönetenleri bu konuda uyarmaktan dilimiz de tüy bitti ancak sonuç sıfır hatta tam tersi zamlara devam. Sahada net görüyoruz ki vatandaş da artık iktidardan ümidi kesmiş ve değişim kararını vermiş, İYİ partili günler için sandığı bekliyor. Gördüğümüz tabloda şunu söyleyebiliriz, iktidar artık yolun sonuna gelmiştir ve sandıkların açıldığı gün iktidarın en çok şaşıracağı illerden biri Sakarya olacaktır.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.