Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 12:24:00

Cadem, 3. kez Dassault Systémes’in Platin Partneri olan tek iş ortağı

Türkiye’de Dassault Systémes’in en büyük iş ortaklarından olan Cadem, 2019 yılı boyunca gösterdiği performans ile 2020 yılı için de Platin Partner seçildi.

 

Ülkemiz ekonomisinin geleceğine yönelik dijital dönüşüm alanında çalışmalar yapmak üzere 1998 yılında kurulan Cadem, 20 yılı aşkın süredir Dassault Systémes’in en başarılı iş ortaklarından biri olarak faaliyet gösteriyor. Tüm dünyada firmaların tasarım, analiz, üretim ve yönetim yaklaşımını değiştirerek özel müşteri deneyimleri sağlamalarına yardımcı olan Dassault Systémes, Türkiye’deki en büyük çözüm ortaklarından Cadem’i 2020 yılı için de Platin Partner olarak seçti.

 

Tasarım, ürün geliştirme, üretim, ürün yaşam döngüsü yönetimi ve yaşam bilimleri alanlarında dünyada öncü olan 3B yazılımları geliştiren Dassault Systèmes’ın 2020 yılı Platin Partner’i seçilmelerine ilişkin olarak Cadem Digital Genel Müdürü Nedret Kademli,”Cadem Digital olarak Dassault Systèmes’in Türkiye’deki en büyük çözüm ortağıyız. 2019 yılında gösterdiğimiz başarı ile Dassault Systèmes tarafından yeniden ‘Platin Partner’ olarak seçildik ve Türkiye’de üç sene üst üste Platin Partner olarak seçilen tek iş ortağı olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm Cadem Ailesi’ne ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz Dassault Systèmes’e teşekkür ederiz. 2020 yılında da gelişen teknolojilerimiz ve genişleyen uzman ekibimizle, dijital dönüşüm konusunda çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

 

Cadem, Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi- PLM (Product Lifecycle Management) konusunda uzman ekibi ile 1990 yılından bu yana dijital dünyanın en gelişmiş yazılım teknolojilerini ülkemizdeki şirketlerin kullanımına sunuyor. Kendini ispatlamış yeni organizasyon yapısıyla Cadem, pazar lideri endüstri çözümlerinin satış öncesi ve sonrası tüm aşamalarında bilgi ve deneyimleriyle danışmanlık ve satış hizmetleri veriyor. Yüzde 100 yerli sermaye yapısına sahip Cadem, başta otomotiv olmak üzere havacılık, savunma sanayi gibi ülkemizin pek çok sektörüne yenilikçi teknolojiler sunarak kurumların geleceklerini yaratma yolculuklarında çözüm ortağı olarak yer alıyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.