Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 17:12:00

Emirates’ten çok özel fırsatlarla tatilinizi planlayın

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu;5– 22 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı uçuşlarda, Economy ve Business Class’ta 60’ın üzerinde noktaya avantajlı fiyatlar sunuyor.

Emirates Havayolu, 5 – 22 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 5 Mart – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında indirimli seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı özel fiyat fırsatlarından yararlanmak isteyen yolcular, http://www.emirates.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirler.

Rüya şehir Dubai’yi keşfedin

Dubai’nin büyüleyici atmosferini keşfetmek isteyen yolcular Economy Class’ta 499 USD’den, Business Class’ta ise 2.226 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat imkanını yakalayabilirler Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarıp, hemen yanı başında bulunan 1.500 mağaza ve 150 restoranla kendi kategorisinin en büyüğü konumunda olan Dubai Mall’da alışveriş yapabilir ya da deniz uçağı gezisiyle Dubai’nin muhteşem şehir ve sahil şeridi manzarasını yükseklerden seyredebilirler. 40 dakika süren bu deneyim Dubai Koyu, Burj Khalifa, Burj Al Arab, Palm Jumeriah’a ve Sheikh Zayed yolu üzerindeki Dubai’nin ünlü gökdelenlerini görme fırsatı sunuyor.

Dubai, dünyaca ünlü eğlence ve tema parkları ile ailecek tatil yapmak isteyenler için unutulmaz bir eğlence ve deneyim sunuyor. Dünyanın en büyük kapalı eğlence parkı olan Img Worlds of Adventure, Marvel, Cartoon Network, Lost Valley ve IMG bulvarı olmak üzere dört bölümden oluşuyor. 13 Hollywood filmini içeren Motiongate Park ise Ghostbusters, The Hunger Games, Kung Fu Panda, Shrek and How to Train Your Dragon gibi filmlerin tema ve karakterlerini görme şansı sağlıyor, Bollywood Parks Dubai’de renkli filmleri, müzikleri, canlı performansları ve temalı restaurantları, sinema klasikleri eşliğinde keşfetmek mümkün. 2 ve 12 yaş arası çocuklar için 40’tan fazla tur, şov ve altı tema adasından oluşan Legoland Dubai ise 60 milyon LEGO parçasından yaratılan 15,000 modele ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, küçük çocuklar için oyun bölümü ve 15 su kaydırağı bulunduruyor. Ayrıca Emirates’in ayrıcalıklı kampanyası olanMy Emirates Pass ile sadece Emirates biniş kartınızı göstererek Dubai’de 500’den fazla noktada özel avantajlardanyararlanabilirsiniz. Şehrin en iyi restoranlarında açık havada yemek yiyebilir, dünya standartlarındaki eğlence parklarında ailecek eğlenebilir, spa'larda rahatlayabilir veya heyecan dolu maceralara atılabilirsiniz. My Emirates Pass’i Dubai’deki avantajlarınyanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nde kampanyaya katılan noktalarda dakullanabilirsiniz.

Egzotik tatil için Kuala Lumpur

Malezya‘nın başkenti ve en kalabalık şehri olan Kuala Lumpur’a bilet fiyatları Economy Class’ta kişi başı 509 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3,013 Dolar’dan başlıyor. Kuala Lumpur, bugün zengin tropik bitki örtüsü, kauçuk üretim potansiyeli, bol soslu ve baharatlı yemekleri, turistik mekanları, dünyaca ünlü Petronas İkiz Kuleleri ile tatil severlerin önceliği olarak yer alıyor.

Tropik cennet adası Maldivler

Beyaz kum plajları ve kristal mavisi sularıyla doğal güzelliğe sahip Maldivler için bilet fiyatları Economy Class’ta kişi başı 699 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3,556 Dolar’dan başlıyor. Beyaz kumsallarıyla birlikte nefes kesen sualtı manzarasıyla yeryüzündeki cennet mekân Maldivler, güneş ve berrak suların ülkesi olarak da biliniyor.

Egzotik tatil için Bangkok

Tayland’ın en büyük şehri ve başkenti olan Bangkok’a ise bilet fiyatları Economy Class’ta kişi başı 539 Dolar’dan, Business Class’ta ise 2,798 Dolar’dan başlıyor. Çok sayıda Budist tapınağına ev sahipliği yapan Bangkok, yüzen çarşısı, kanal gezileri, dünyaca ünlü Thai masajı ve görülmeye değer doğa güzelliğiyle egzotik tatil severlerin önceliği olarak yer alıyor.

Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler biletlerini www.emirates.com.tr sitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

 

 

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.