Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-06-10 12:43:55

Kayseri Büyükşehir’den Sanayici ve İş Adamları Buluşması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sanayici ve İş Adamları Buluşması, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu şekilde sürekli gerçekleştirecekleri programlarla, hep beraber çalışarak Kayseri’yi daha iyi noktaya taşımak ve Kayseri’yi daha da yaşanabilir, Türkiye’yi daha da güçlü hale getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Kayseri’de özel bir tesiste gerçekleştirilen programa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, rektörler, iş dünyasının sivil toplum teşkilatları temsilcileri ve çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Sözlerinin başında, katılımcılara ve kendilerini yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “İnşallah sağduyunun hâkim olduğu ve galip geldiği anlayış içerisinde, istikrarın önemini bilen 85 milyon Türk milletinin Sayın Cumhurbaşkanımız ve onun yol arkadaşlarına ‘yola devam’ demelerinden dolayı elbette memnuniyet duyuyor, Kayseri şehri olarak da bu konuda vermiş olduğunu desteklerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, inşallah bundan sonra daha da birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde hep beraber bu çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Değerli il başkanlarımıza, özellikle AK Parti’mizin, Milliyetçi Hareket Parti’mizin kıymetli il başkanlarına yapmış oldukları hem gayretli çalışmalar hem de teşriflerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sözlerine Adıyaman’da olduklarını ve depremle ilgili çalışmaları incelediklerini ifade ederek başlayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sonrasında ise Kayseri’ye yöneldiklerini ve ne zaman Kayseri’ye doğru yönelseler içlerinde bir ferahlık olduğunu dile getirerek, memleket sevgisinden bahsetti. Bakan Özhaseki, mücadelenin esas olduğunu, elle, dille, bedenle, parayla, pulla ve makamla mücadelenin yapılabileceğini anlatarak yıllardır iyi ne görürse yaptığını, kötü ne varsa karşısına dikilmeye çalıştığını kaydetti.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.