Reklam
Tarih : 2026-04-28 11:42:44

Karacabey Kitap Günleri sürüyor

3 Mayıs’a kadar Ergün Koç Kültür Merkezi’nde sürecek etkinlikte, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen yazarlar ile Karacabeyli yazarlar kitapseverlerle buluşuyor. Program kapsamında söyleşiler, imza günleri ve çeşitli kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Etkinlikte Temirağa Demir, Ümmiye Nur Yılmaz, Dilaver Ayyıldız, Aytaç Yıldız Bozkurt, Atilla Güney, Oktay Ferik, Mehmet Şahmarhan, Bünyamin Çoban, Can Emre, Fazilet Kurtay, Salim Nizam, Nazan Çinko, Cahit Kaya, Yusuf Akgül, Tuba Çelik, İsmail Sarıçay ve Elif Yavaş okurlarla bir araya geliyor.

Karacabey’in yerel yazarları Hayrettin Yazıcı, Şaban Yalazı, Galip Duman, Sema Erdem, Dilek Kobal Özyurt, Hakan Sezer, Şenay Kahraman, Hatice Türkmen Yurtseven ve Mustafa Arı da etkinlik kapsamında söyleşi ve imza günlerinde okuyucularıyla buluşuyor.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, önceki gün etkinlik alanını ziyaret ederek stantları gezdi ve yazarlarla görüştü. Karabatı, etkinliğin ilçede okuma kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladığını belirterek organizasyonun her yıl büyüyerek gelenekselleşmesini hedeflediklerini ifade etti.

Söyleşiler, imza günleri ve çeşitli kültürel etkinliklerle devam eden Karacabey Kitap Günleri’nin 3 Mayıs’a kadar ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.

 
 
  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.