Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-02 11:04:00

Philips TV’ye Üçüncü Kez EISA Ödülü

Philips TV, dünyanın farklı yerlerinden gelen jüri üyelerinin oluşturduğu Avrupa Görüntüleme Ses Birliği tarafından EISA ödülünü almaya üçüncü kez hak kazandı.



Philips TV OLED 804 Modeli'yle EISA'da ‘Satın Alınabilecek En İyi OLED Televizyon Ödülü'ne sahip oldu.

Philips TV'ye tescilli, ve geliştirme çalışmalarının aralıksız sürdüğü P5 görüntü işleme teknolojisine sahip, yeni, üçüncü nesil, çift yönlü çipli P5 motorlu 55OLED804 modeli prestijli EISA jürisi tarafından ‘Satın Alınabilecek En iyi OLED Televizyon' olarak oylandı.

EISA jürisi konuyla ilgili ‘' Philips TV, tüm OLED modellerinde bulunan görüntü uzmanlığı ve üst düzey tasarım anlayışını 55OLED804 modeliyle müşterilerine uygun fiyatta sunuyor. Markanın kalp atışlarının nedeni olan P5 motoru, gölge detayları ve renk işlemesindeki iyileştirmeler sayesinde televizyon kusursuz bir performans sergiliyor.'' dedi.

Philips TV OLED 804 modeli 55(140 cm) ekran olarak Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak.

EISA kazananları IFA'da tanıtılacak

35 yılı aşkın süredir 55 uzmanlık dergisi, teknik uzman ve bilirkişi tarafından oluşan teknoloji gurularının bir araya gelerek oyladığı EISA Ödülleri tüketici elektroniği dünyasında oldukça seçkin bir ödül.

EISA 2019-2020 kazananları; 6-9 Eylül tarihleri arasında dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan Berlin IFA'da resmen tanıtılacak.

TP Vision Hakkında

Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor. Birleştirilen bu güçlü yanlarla pazara yüksek kalitede, sofistike tarzı ile akıllı ve kullanımı kolay ve ince tasarımlı televizyonlar sunarken tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin'de Philips marka TV'ler satan ve pazarlayan TPV'ye yüzde 100 aittir. TPV Grubu yıllar içindeki büyümesini ölçek ekonomisini ve AR-GE, üretim, lojistik verimlilik ve kalitesindeki temel yeterliliklerini güçlendirerek sürdürürken, dünya çapında çeşitli ülkelerde de yaklaşık 2000 kişiye istihdam sağlıyor.

Kaynak:Webershandwick

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.