Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-19 13:00:00

Hem iş hem eğlence için ideal: Acer Aspire C Serisi

  • Estetik görünüm, ince kasa ve yüzde 90 ekran gövde oranıyla dikkat çeken tasarım.
  • Ev kullanımı için fazla yer kaplamayan ve şık görünümlü bir çözüm arayan aileler için tasarlandı.
  • Günlük görevleri yerine getirirken ideal işlem performansı ve Full HD IPS panel sayesinde en iyi görsel deneyim.

 

Acer’ın ince ve zarif tasarımlı ürünlerinden oluşan Aspire C serisi Hepsi Bir Arada bilgisayarları, geniş kullanım alanıyla evin tüm sakinlerine hitap ederken formu sayesinde de kullanıcılara mekandan tasarruf sağlama fırsatı tanıyor. 21,5 ve 23,8 inç büyüklüğünde ekranlara sahip Aspire C22 ve Aspire C24 modellerinden oluşan seride, Full HD çözünürlüklü IPS panel, sunduğu geniş görüntü açısıyla fark yaratıyor. Her yaştan kullanıcının keyifle kullanacağı özelliklerle donatılmış olan Aspire C serisi, Intel Core™ i3 ve i5 işlemcileri ile internette gezinti, film izleme, sosyal medya ve iş hayatı veya okul görevleri için gerek duyulan yazılımlar gibi her türlü günlük görevin altından başarıyla kalkıyor. Özellikle günlük kullanım ve eğlenceli içeriklerin tüketimi için ideal bir model olan Aspire C, zarif tasarımı sayesinde ise bulunduğu mekanın estetiğine kolaylıkla uyum sağlıyor.

 

 

Aspire C’nin 4,2 mm’lik çerçeveleri, ekran gövde oranının yüzde 90 gibi etkileyici bir ortalamaya ulaşmasını sağlarken şık tasarıma da büyük katkı sağlıyor. Son derece canlı renkler sunan ekran, görüntüleme açısının genişliğiyle de dikkat çekiyor. Aspire C serisi, sıradan masaüstü bilgisayarların hantallığından uzak, yalnızca 11 mm’lik gövdesi ile kullanıcıların tüm günlük işlerini zevkle tamamlamasını sağlıyor. Ergonomik yapısıyla da kullanıcıları destekleyen Aspire C serisi, basit bir el hareketiyle, çok az bir efor sarf ederek en iyi kullanım açısını sağlamayı mümkün kılıyor. 21,5 inçlik Aspire C22, 4 GB RAM, 1 TB HDD depolama seçeneği sunarken Intel Core™ i3 veya i5 işlemcilerle geliyor. 23,8 inç ekran büyüklüğüne sahip Aspire C24 modelinde ise 4 GB RAM ve 1 TB HDD’li Intel Core™ i3 ve i5’li seçeneklerin yanı sıra Intel Core™ i3 işlemcili 8 GB RAM ve 1 TB HDD’li versiyon da mevcut. Eğlenceyi seven kullanıcıların yüzlerce film, fotoğraf ve müzik dosyası depolamasına izin veren geniş kapasiteleriyle Aspire C serisi, harici bir depolamaya olan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor.

 

Zengin bağlantı seçenekleriyle de dikkat çeken her iki modelde de Acer’ın uzun süreli kullanımlarda göz sağlığını korumayı hedefleyen görüntü teknolojilerinden Acer Bluelight Shield™ ve Acer Flickerless™ özelliklerini görmek mümkün. Acer Bluelight Shield™, gözler için zararlı olabilecek mavi ışığı filtreleyerek yüzde 54’e kadar azaltıyor. Flickerless™ ise rahatsız edici olan ve uzun süreli bilgisayar başında kalındığında gözleri yoran titreşimi ortadan kaldırıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.