Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-10 10:05:00

Bu kez umut kapınızı çalıyor, evde misiniz ?

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, web sitesinden gerçekleştirdiği konser kayıtlarına devam ediyor. Daha önce Sascha Goetzel 10. Yıl Konseri ile evlerinize konuk olmuştuk. Bu kez onlarca çocuk müzisyen ile birlikte, bir maniniz yoksa bizi yeniden evinize kabul eder misiniz?
 
Barış İçin Müzik Orkestrası’nın, BİFO ile birlikte 13 Aralık 2014’te verdiği konserin kaydı web sitemiz üzerinden yayınlanacak.
 
Bu konserimizde Sascha Goetzel BİFO’yu, Samuel Matus ise Barış İçin Müzik Orkestrası’nı yönetiyor. Venezüela’daki ünlü El Sistema’nın düşüncesinden hareketle oluşturulmuş topluluk, karşılıksız müzik eğitimi sağladığı onlarca çocukla umudun en saf ve en güçlü halini bizlere hediye edecek…
 
Piyanist Kaan Baysal’ın solist olarak katıldığı konserde Glinka’nın Ruslan & Ludmila, Ravel’in Ma Mere l’Oye, Mozart’ın La Majör Piyano Konçertosu, Bizet’nin Carmen Süiti, Rossini’nin William Tell Uvertürü, Bernstein’ın Batı Yakası Hikâyesi’nden Senfonik Danslar’ı, Dvořák’ın 9. Senfoni’si ve Johann Strauss’un Radetzky March’ı seslendiriliyor.
 
11 Nisan 2020, saat 20.00’de sizdeyiz, sizinleyiz…
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.