Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-15 16:02:00

İstediğin Kahve Dünyası lezzeti için bir “tık” yeter

Kahve Dünyası Baharı Yüzde 45’e Varan İndirimlerle Karşılıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm ihtiyaçlarımızı online alışveriş ile karşılamaya başladığımız bugünlerde “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, www.kahvedunyasi.com online mağazası üzerinden müşterilerini çok özel indirimlerle buluşturuyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bahar kampanyası kapsamında Kahve Dünyası, yöresel kahvelerden orijin çikolatalara, aromalı filtre kahvelerden pastacılık çikolatalarına, Türk kahvesinden Kahve Dünyası’nın efsane lezzeti Bonte çikolataya kadar birçok ürünü yüzde 45’e varan indirimlerle müşterilerinin beğenisine sunuyor. Üstelik 50 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz!

Kahve Dünyası, kahve ve çikolata tutkunlarını baharın gelişine yakışır bir kampanyayla buluşturuyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bahar kampanyası kapsamında Kahve Dünyası, seçili ürünleri yüzde 45’e varan indirimlerle online mağazasından satışa sunuyor.

Birbirinden özel Kahve Dünyası lezzetleri için…

Kolombiya, Kosta Rika, Guatemala, Santos ve Kenya gibi yöresel ve aromalı filtre kahveleriyle filtre kahveden asla vazgeçmem diyenlerin gönlünde taht kuran Kahve Dünyası, bahar kampanyası kapsamında çekirdek ve öğütülmüş kahve seçeneklerinin yanı sıra 2’li paket filtre kahveyi de indirimli fiyatıyla satışa sunuyor. Geleneksel lezzetimiz Türk kahvesi tutkunlarını da unutmayan Kahve Dünyası, Türk kahvesinin yanı sıra Türk Kahvesi fincanlı özel paketini de bahar kampanyası kapsamında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kendine has tasarımıyla beğeni kazanan fincanlarıyla Türk kahvesi lezzetini, sanki Kahve Dünyası’ndaymışsınız gibi hissederek evinizde keyifle yudumlayabilirsiniz.

7’den 70’e herkesin severek tükettiği efsane lezzet Bonte ve dünyanın farklı coğrafyalarında yetiştirilen ve tadını bölgesinin karakteristik özelliklerinden alan kakaolarla hazırlanan El Yapımı Orijin Tablet çikolatalar da 3 al 2 öde ile çikolata severleri bekliyor. Kahve Dünyası, hepimizin evlerinde daha çok zaman geçirdiği bu günlerde, evinde pasta yapanları da unutmuyor, onlar için kuvertür ve para çikolata gibi pastacılık çikolatalarında da indirimli fiyatlar sunuyor.

Tüm dünya olarak Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde Kahve Dünyası, online mağazasındaki iş arkadaşlarının sağlığını ve güvenliğini önceliğine alarak iş süreçlerini tam olması gerektiği gibi büyük bir hassasiyetle yönetiyor.Çalışanlarına hijyenik çalışma ortamı sunmak için sıklıkla dezenfektasyon çalışması gerçekleştirerek, titizlikle çalışan Kahve Dünyası, çalışanlarının ateşini sık sık ölçüyor ve Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili sıklıkla bilgilendirme yapıyor. Aynı zamanda Kahve Dünyası online mağazasından sipariş edilen paketli ürünleri dezenfekte etmenin yanı sıra paketlerin konduğu kutular da aynı şekilde iç ve dış olmak üzere dezenfekte ediliyor. Böylelikle Kahve Dünyası lezzetleri en hijyenik şekilde siz değerli Kahve Dünyası severlere ulaşıyor. Üstelik 50 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz!

Detaylı bilgi için tüm kahve ve çikolata severler www.kahvedunyasi.com/baharindirimi adresine bekleniyor.

Kahve Dünyası Hakkında

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 500’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetinde, kendi üretimi olmayan hiçbir ürünü misafirlerine sunmayarak Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışı sergilemektedir. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak:Excel İletişim
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.