Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-02 11:26:00

Weltew Home MODEKO Fuarı’nda 33 ülkeden alım heyeti bekliyor!

2020 yılına hızlı bir büyüme ile giriş yapan Weltew Home 4-8 Mart tarihleri arasında Fuar İzmir’de katılacağı Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı sonrasında da yakaladığı bu ivmeyi yeni franchising açılışları ile sürdürmeyi hedefliyor.

Yüksek üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği ve geniş bayi ağı ile her geçen gün büyümeye devam eden Weltew Home, 4-8 Mart tarihleri arasında İzmir Modeko Fuarı’na katılıyor. Marka, B2B görüşmelerinin ağırlıkta olacağı tüm misafirlerini Hall B’de yer alan 108 no’lu standında ağırlayacak.

33 ülkeden alım heyeti bekleniyor

Fuar İzmir’de bu sene 31’incisi düzenlenecek Modeko Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda Weltew Home; Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek başta olmak üzere Balkan Ülkeleri, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Dubai, Fas, Filistin, Gana, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İsrail, Katar, Kazakistan, Kırgısiztan, Kosova ile Libya, Lübnan, Makedonya, Nijerya, Polonya, Sırbistan, Sudan, SuudiArabistan, Tunus, Türki Cumhuriyetler, Umman, Ürdün ve Yunanistan olarak toplam 33 ülkeden alım heyetlerini bekliyor.

Weltew Home, yıl sonuna kadar yurt dışında 35 mağaza sayısına ulaşmayı ve yıl sonuna kadar 24 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaşmayı hedefliyor.

Yurt içi pazarında yeni franchise hedefi

“Yurt içinde 30 yeni franchise hedefi ile başladığımız 2020 yılının ilk çeyreğinde bu hedeflerin ciddi bir kısmına ulaşmış durumdayız” diye ifade eden Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can “İzmir’de Memenen, Aliağa, Kısıkköy ve Kemalpaşa olmak üzere 4 şubemiz bulunuyor. İzmir Modeko Fuarı ile birlikte Ege Bölgesi’nde özellikle İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa şehirleri başta olmak üzere franchise yapılanmamızı yoğunlaştırmayı hedefliyoruz”  diye belirtti. 

Weltew Home en yeni modellerini sergileyecek

“İzmir Modeko Fuarı’na; yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, duvar ünitesi gibi ev mobilyasının ana kalemleriyle katılım sağlayıp ürünlerimizi müşterilerimizin beğenilerine sunacağız” diyen Akın Can, aynı zamanda Çin’de ve İtalya’da gerçekleşmesi beklenen ve Korona Virüsü nedeniyle iptal edilen fuarlara da dikkat çekti.

Akın Can, “Dünya mobilya pazarının ağırlıklı bir kısmına hakim olan Çin’in bu yıl pazarda durağan olacağını hatta gerileme evresine gireceğini düşünüyoruz. Korona Virüsü’nün etkisiyle birlikte mobilya alımlarında Çin’e karşı oluşan güvensizlik ile Türkiye çok önemli bir pazar haline geldi. Özellikle dünyanın en büyük mobilya fuarının da iptal edilmesi ve İtalya’daki mobilya fuarının da Haziran ayına ertelenmesi ile İzmir Modeko Fuarı şu an dünyanın en önemli fuarlarından biri haline geldi” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.