Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-16 15:35:00

RS hasar çözümleri 6 ayda 5 milyon TL tasarruf sağladı

Türkiye'nin hasar onarımı konusunda lider şirketi olan RS Servis çatısı altındaki RS Hasar Çözümleri, iş makineleri onarımı, endüstriyel makine onarımı ve yanlış akaryakıt dolumu sebebiyle hasar gören parçaların onarımıyla 2019 yılının ikinci yarısında Türkiye'ye 5 Milyon TL tasarruf katkısı sağladı. Son 5 yılda otomotiv ve sigorta sektörüne tam 1 Milyar TL tasarruf ettiren RS Servis'in, otomotivdeki 18 yıllık tecrübesini, detaylı saha araştırmaları sonucunda ortaya çıkan ihtiyaç sebebiyle oto dışına da taşıdığı RS Hasar Çözümleri, yenilikçi onarım hizmetleriyle şirketlerin hasar maliyetlerini yüzde 80'e kadar azaltıyor.

 

Ülkemizde hasar onarımında lider şirketi olan RS Servis çatısı altında yer alan RS Hasar Çözümleri, "önce onarım" ilkesiyle 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleştirdiği hasar onarımlarında 5 Milyon TL  kadar tasarruf sağladı. Son 5 yılda ülke ekonomisine tam 1 Milyar TL'lik tasarruf ettiren RS Servis'in, oto hasarlarındaki 18 yıllık tecrübesini, detaylı saha araştırmaları sonucunda ortaya çıkan ihtiyaç sebebiyle oto dışındaki diğer sektörlere de taşıdığı RS Hasar Çözümleri; özellikle iş makineleri, endüstriyel tüm makineler ve yanlış akaryakıt dolumu sonucu ortaya çıkan hasarlarda yenilikçi onarım hizmetleri veriyor. İnşaat ve endüstri alanında faaliyet gösteren iş makinelerinde, parça değişimi maliyetlerinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken RS Servis CEO'su Ünal Ünaldı, yüksek mühendislik bilgisi ve teknolojik altyapı sayesinde, hasarın onarımıyla hem şirketlere hem de sigorta sektörüne yüzde 80'den fazla tasarruf sağladıklarını belirtiyor.

  

Endüstriyel hasarlarda yenilikçi onarım felsefesi

Alışveriş merkezlerinden hastanelere, üniversitelerden otellere, birçok ortak kullanım alanındaki ısıtma soğutma sistemleri, klima santralleri, jeneratörler, asansör ve yürüyen merdivenler, havalandırma sistemleri, hidrofor pompa sistemleri, fabrikalardaki imalat ve üretim hatları, binalardaki çelik konstrüksiyon ve çatı hasarları gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verdiklerini dile getiren Ünaldı, onarım sayesinde şirketlerin zaman ve iş kaybını da büyük oranda önlediklerini dile getiriyor.

 Yanlış akaryakıtla dolumda araç başı 15-20 bin TL tasarruf

Araçlara yanlış akaryakıt dolumu yapılması halinde yakıt enjektörleri, yakıt pompası, yakıt filtresi, yakıt sistemi boruları, DPF (dizel partikül filtresi), katalitik konvertör, supap sistemi ve yakıt deposu gibi hayati ve çok pahalı parçalar zarar görüyor. Önce onarım felsefesiyle RS Hasar Çözümleri, hasar gören parçaların değişimi yerine onarımını gerçekleştirerek akaryakıt istasyonlarının ve sigorta şirketlerinin maliyetlerini büyük ölçüde azaltıyor. Araç kullanıcılarının yanlış akaryakıt dolumu sebebiyle sigorta şirketlerine ve akaryakıt istasyonlarına başvuruda bulunabildiğini ve tek araçta ortalama 15-20 bin TL arası tasarruf sağlandığını söyleyen RS Servis CEO'su Ünal Ünaldı "Bu gibi durumlarda araçlar genellikle yetkili servislere yönlendirilmekte. Ancak yetkili servislerde parçaların onarımı söz konusu değil; maalesef direkt olarak değişim yoluna gidiliyor. Biz, değişim yerine onarımın yapılması taraftarıyız. Üstelik kalite kontrolden geçirdiğimiz onarım sonrasında, herhangi bir probleme karşı Türkiye çapında 60 servis noktamızda geçerli olacak şekilde araç kullanıcılarına 1 yıl garanti veriyoruz. Mart ayında hizmet verdiğimiz 32 aracın onarımı yetkili serviste yapılsaydı, Ekspere sunulan ilk tekliflere göre 835 bin TL ödenecekti. Fakat biz 196 bin TL'ye araçların onarımını tamamladık. Sadece 32 araçtaki tasarruf tam tamına 639 bin TL'dir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:RS Servis
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.