Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-23 21:31:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Programı’nda gençlerle buluştu.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Malatya'da 60 bin kişinin katılımıyla güzel bir toplu açılış yaptık. Bugün Diyarbakır'da da 70 bini bulan bir katılımla muhteşem bir açılış töreni yaptık. Diyarbakırlı kardeşlerimizle samimi bir muhabbetimiz oldu. Diyarbakır, festivali her yıl düzenleyeceğimiz şehirler arasında yer alıyor. Kültür yolu festivallerini yaygınlaştıracağız. Ülkemizin güzelliklerini ortaya koyan her faaliyet bizim için önemlidir. Ülkemize kazandırdığımız bu güçlü altyapının üzerine çok daha büyük hedeflere doğru yürüme imkanına sahibiz.

Türkiye, emin ve kararlı adımlarla yoluna devam ediyorsa gerisinde böyle bir emek ve mücadele vardır. Ülkemizin sahip olduğu kalkınma altyapısının ve demokratik kazanımlarının bize getirdiği bu seviyeyi daha ileriye taşımak istiyoruz. Birileri diyor ki AK Parti'nin gençliği yok, gençlik burada. Bu gençler önümüzdeki haziranda sandıklarda o birilerine gereken dersi verecek. Bunların derdi ne sizlersiniz ne de ülkemizdir.

Hem özgürlüğümüze sahip çıkacağız hem refahımızı artıracağız. Sahte söylemlerin, sahte duruşların maskelerini birer birer indireceğiz. Kendi ikballerini 85 milyon vatandaşın felaketine bağlayanların hesaplarını tepetaklak edeceğiz. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiyeyiz.

HDP'si ve diğerleri sadece laf üretirler. Onlar Kandil'e yol ararlar, biz halkımıza modern yollar yaparız, farkımız bu. Bütün yolları gençlerimizle birlikte yürüyor her mücadelemizi onlarla birlikte gerçekleştiriyoruz. Ben gencim, niye? Çünkü gençlerle beraberim. Sizinle beraber yol yürüyenlerin ihtiyarlaması mümkün değil. Gençler nereye gidersek gidelim, gençlerimizle bir araya gelmeye önem veriyorum. Biz Diyarbakır'ın ciğeri varken birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz.

İlk defa oy kullanacak toplamda 6 milyonun üzerinde gencimiz var. Biz bu buluşmalarla aynı zamanda gençlerimizle ortak geleceğimizi şekillendiriyoruz. Bugün huzur dolu bir Diyarbakır var.

Kültür yolu festivallerini yaygınlaştıracağız. Dünya ekonomik krizlerle boğuşulan bir dönemde. Gençler sandıklarda birilerine ders verecek. Sahte duruşların maskesi inecek. Kendi ikballerini 85 milyon vatandaşın felaketine bağlayanların hesaplarını tepetaklak edeceğiz. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız.

Biz birileri gibi FETÖ'cülerle hamburger yemenin derdinde değiliz."


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.