Reklam
Tarih : 2025-03-16 23:31:52

Bakan Bolat, Sakarya’daki esnaf ve sanatkarlarla iftarda bir araya geldi

Ticaret Bakanı Bolat, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında Sakarya’daki esnaf ve sanatkarlarla buluştuklarını açıkladı.

Son 22 yılda attıkları etkin adımlar ve uygulamaya soktukları teşvik ve destek programları sayesinde esnaf ve sanatkarların üretim, markalaşma ve ihracat alanında öne çıkmasına önemli katkılar sağladıklarını belirten Bakan Bolat, şunları kaydetti:

“Ticaret Bakanlığı olarak, esnafımızı, sanatkarımızı, girişimcilerimizi, üreticilerimizi, kooperatiflerimizi desteklemeye ve yerelden ulusala kadar ülkemizin ekonomi ve ticaret ekosistemini güçlendirmeye devam ediyoruz.”

Bakan Bolat, iftar programı sonrası AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in ev sahipliğinde esnaf ve sanatkarlardan gelen soruları yanıtladıklarına değinerek, şöyle devam etti:

“Hükümet olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde esnafımızın, sanatkarlarımızın, kooperatiflerimizin talep ve beklentilerine çözüm üreten bir yaklaşımla yol alıyoruz. Farklı şehirlerimizde buluştuğumuz esnaf ve sanatkarlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini, üzerine eğilmemizi istedikleri noktaları yüz yüze görüşmelerle not alıyor ve çözümler sunmaya devam ediyoruz.”

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2025 istatistikhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.